Contact
Kantoor:   Haachtsesteenweg 510, 1910 Kampenhout       Fax:   016/58.27.18
Tel:   0479/41.35.35       E-Mail:   info@animmo.eu
'The Werchter Meadow' is een standingvol woonproject bestaande uit 12 luxueuze en ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers in het groene landelijke Werchter.

De strakke lijnen van het gebouw, de grote raampartijen en grote terrassen (tot 49 m2) accentueren het tijdloze karakter van het project.

In 'The Werchter Meadow' wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken inzake efficiënt energiebeheer, dewelke uw dagelijks comfort aanzienlijk verhogen en het energieverbruik maximaal beperken. 
De appartementen zijn ontworpen als zogenaamde ' Bijna Energie Neutrale' appartementen, (BEN app) met E-peil 20 ( nieuwbouw).
Om dit te bereiken zijn zij allen individueel uitgerust met een warmtepompsysteem, vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, superisolerende beglazing en een éénvoudig te bedienen domoticasysteem.

Exclusief voor de bewoners van 'The Werchter Meadow' is op het gelijkvloers een mooie welnessruimte ingericht met binnenzwembad, sauna en sanitaire ruimtes.

Elk appartement heeft een privatieve autostandplaats en kelderberging (niet inbegrepen in vraagprijs). Deze bevinden zich in de ondergrondse garage voorzien van een sectionaalpoort met afstandsbediening. Een bijkomende parkeerplaats kan afzonderlijk worden aangekocht.
In het gebouw zijn 2 ruime liften voorzien dewelke de verschillende verdiepingen bedienen.

The Werchter Meadow bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Werchter, handelszaken en openbaar vervoer.

Het project is in uitvoering. Oplevering voorzien begin 2020.

Laat je verleiden door dit uniek klassevol woonconcept en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie op 0479/41.35.35

Appartement

3 1

Haachtsesteenweg

3118 ROTSELAAR WERCHTER
  LIGGINGSPLAN

"The Werchter Meadow" is een standingvol woonproject bestaande uit 12 luxueuze en ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers in het groene landelijke Werchter. De strakke lijnen van het gebouw, de grote raampartijen en grote terrassen (tot 49 m2) accentueren het tijdloze karakter van het project. In "The Werchter Meadow" wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken inzake efficiënt energiebeheer, dewelke uw dagelijks comfort aanzienlijk verhogen en het energieverbruik maximaal beperken. De appartementen zijn ontworpen als zogenaamde 'Bijna Energie Neutrale' appartementen (BEN app.) met E-peil 20 (nieuwbouw). Om dit te bereiken zijn zij allen individueel uitgerust met een warmtepompsysteem, vloerverwarming, fotovoltaïsche zonnepanelen, superisolerende beglazing en een éénvoudig te bedienen domoticasysteem. Exclusief voor de bewoners van "The Werchter Meadow' is op het gelijkvloers een welnessruimte ingericht met mooi binnenzwembad, sauna en sanitaire ruimtes. Elk appartement heeft een autostandplaats en privatieve kelderberging (niet inbegrepen in vraagprijs) . Deze bevinden zich in de ondergrondse garage voorzien van sectionaalpoort met afstandsbediening. Een bijkomende parkeerplaats kan afzonderlijk worden aangekocht. 'The Werchter Meadow' bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Werchter, openbaar vervoer en handelszaken. Laat je verleiden door dit uniek klassevol woonconcept met zicht op de mooie groene omgeving. INFO 0479/41.35.35., WWW.ANIMMO.BE

GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING
Details
Documenten
ANIMMO Kampenhout
Tel: 0479/41.35.35
e-mail: info@animmo.eu